З обкладинок глянцевих журналів на читача дивляться не тільки красиві, але і стрункі фотомоделі. І одних гризе заздрість, інших з'їдає почуття власної неповноцінності, та й ті й інші хочуть бути такими ж красивими і стрункими, як медійні зірки. І тим і іншим з упевненістю можна сказати - легко!


Посмішка і хороша фігура

Так! Так! Так! Людина не може бути негарною від природи. Адже якщо її обличчя прикрашає посмішка, очі горять життям, а дії вказують на доброзичливість, то така людина просто не може не привертати до себе уваги. А головне, що від оточуючих вона буде отримувати такий же позитив у відповідь. А якщо ще у володаря посмішки і доброзичливості все в порядку з тілом, то йому і гори по плечу.


Як змусити себе займатися в спортзалі

З огляду на зайнятість людей роботою, сімейними турботами, лаяти їх за лінь просто неправильно. Це скоріше не лінь навіть, але втома.


З іншого боку, одними дієтами і ранковою зарядкою на балконі, досягти результату складно. А ось якщо почати відвідувати тренажерний зал, то позитивний результат не тільки можливий, а й забезпечений. Інша справа, як змусити себе, подолати лінь і втому і опинитися в компанії тих, хто колись теж був таким же втомленим ледарем?


Для цього потрібно не так вже й багато - бажання і деяка сума, за яку потрібно придбати абонемент в храм здоров'я і краси. Без відповідного бажання навіть пробувати не варто починати займатися.


Два компонента успіху


Історія знає багато прикладів, коли у людини є гроші, але немає настрою. Або коли клубну карту підносять як подарунок на будь-яке свято. І в тому і в іншому випадку, пропуск лежить вдома, людина не відвідує спортзал, а результатом є кволе тіла і марно витрачені гроші. Отже, для початку потрібно бути впевненим, що бажання є і рішення прийнято.


Що стосується вартості абонемента, то тут не все так погано, хоча багатьох ціна лякає. Варто подумати, скільки витрачає курець на сигарети, любитель поїсти «смачненького» на їжу, алкоголь і інші приємні штуки, які зовсім не потрібні ані тілу, ані душі. Також можна розділити вартість клубної картки на дванадцять місяців, адже вона видається на рік, і подивитися на суму, яка дасть не тільки естетичну красу, а й здоров'я.


Впевненість і гарний настрій


Отже, є бажання і можливість купити абонемент, залишається тільки знайти час для відвідувань тренажерної зали. І якщо хтось його знайти не може, значить перший пункт на шляху до успіху відсутій -  бажання не настільки сильне.


Якщо вирішили ходити до спортзали, то доведеться змінити старий спосіб життя на новий. Це стосується позбавлення від поганих звичок, харчування та ще багато того буденного, з чого складається повсякденне життя. І час обов'язково знайдеться.


А після, коли стануть видні перші результати, такі як, позбавлення від зайвих кілограмів і приємне відображення в дзеркалі, то похід до спортзалу буде тим позитивом, якого так не вистачало раніше.


Саме в спортивному залі, плаваючи в басейні або займаючись на тренажерах, легко знайти здоров'я, красу і гарний настрій.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Найновіші статті

Українське спортивне харчування  - українське?

Українське спортивне харчування - українське?

Нікого не здивує той факт, що імпортне (американське, європейське) спортивне харчування в Україні користується більшим попитом за вітчизняне.Цьому є багато пояснень. Основні з них:-    ..

Бустери тестостерону в питаннях і відповідях

Бустери тестостерону в питаннях і відповідях

Для чого потрібен бустер тестостерону?Сама назва говорить про те, що дана група добавок необхідна для підвищення рівня ендогенного (власного) тестостерону. Основними ефектами тестостерону в чоловічому..

Як швидко накачати прес

Як швидко накачати прес

Прес «кубиками» швидко? Так, можливо.Почнемо з розчарування (воно буде в статті одне)! Якщо кожен день по 15 хвилин качати прес, то кубики можуть з'явитися тільки в очах :)«Сушити» прес окремо від реш..

Популярні Статті

Правильне тренування грудей

Правильне тренування грудей

Кожен чоловік, що тренуэться бажає мати розвинены грудні м'язи.  Розвинені грудні м'язи свого роду - візитна картка, яка відразу ж заявляє про те, що людина веде активний спосіб життя. До всього ..

Вибір спортивного харчування

Вибір спортивного харчування

     М'язова маса будується на основі речовин, що надходять до організму людини. Тому кожна людина, яка має на меті зміцнити м'язи, повинна слідувати індивідуальній програмі тренувань, ..

Кільцеве тренування

Кільцеве тренування

     Останнім часом, завдяки популяризації кроссфіту, кільцеве тренування набуло широкого розповсюдження в тренувальному процесі. Заняття по кільцевому тренінгу, проводять таким чином, ..

Эфект плато

Эфект плато

Якщо ви зайшли в глухий кут і більше не прогресуєте, але бажаєте перейти на новий рівень, скористайтеся нашими рекомендаціями по боротьбі із застоєм в тренуваннях і приготуйтеся до змін!Тренувальне пл..